Control periodic

Este nevoie ca pacientul sa inteleaga ca, pentru o sanatate orala corecta, trebuie sa se prezinte la fiecare 4-6 luni la un control periodic, pentru verificarea statusului dentar. In urma acestuia, se va decide daca este nevoie de o igienizare profesionala, in cele mai multe situatii fiind nevoie de acest lucru, deoarece chiar si o igienizare riguroasa acasa impune o igienizare profesionala in cabinetul dentar.

Medicii nostri va vor explica faptul ca numai in acest fel pot fi prevenite din timp afectiunile dentare datorate cariei si bolilor parodontale.

Contrar mitului ca, dupa realizarea restaurarilor protetice de tipul coroanelor si fatetelor dentar nu mai este nevoie de igienizare in cabinetul dentar, pentru ca lucrarile protetice sa reziste cat mai mult timp, este imperios necesar ca pacientul sa se prezinte la control periodic, la minim 6 luni, pentru a i se realiza, de la o simpla igienizare a cavitatii bucale si pana la ajustari de tipul echilibrarilor ocluzale, pentru o cat mai buna functionalitate. Astfel se va evita distrugerea sau fracturarea restaurarilor protetice.

In cadrul clinicii noastre se foloseste ultimul tip de aparat de Airflow profesional aparut pe piata stomatologica, de asemenea si un aparat de detartraj cu unde sonice, ambele KAVO,  cu un minim nivel de vibratii aplicate asupra dintilor, pentru un detartraj si o igienizare confortabila si fara durere.

Solicită o programare

Completează câmpurile alăturate și te contactăm în maximum 24 de ore.

Acest website folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. View more
Accept
Scroll to Top