Estetică dentară

Zambetul este un element important al integrarii fiecaruia in societate. Pentru niste rezultate estetice si predictibile, initial trebuie sa realizam o analiza estetica. Pe baza acestei analize se poate decide corect asupra design-ului viitorilor dinti. Este asemenea unui proiect realizat de un architect, in momentul in care dorim sa construim o casa.

Prin aceasta analiza estetica, tehnicianul dentar din cadrul clinicii noastre, este ghidat de catre medic spre a individualiza viitorii dinti cu cazul clinic.

Pe baza proiectului prin analiza estetica realizata, concepem wax-up-ul estetic si functional. Wax-up-ul reprezinta design-ul final al lucrarilor protetice, care se realizeaza prin amprentarea initiala a pacientului, urmand a realiza un model din gips, pe care tehnicianul modeleaza in ceara viitorii dinti, ghidat de indicatiile date de catre medic din analiza estetica. In lumea digitala, wax-up-ul il putem realiza prin scanarea arcadelor dentare ale pacientului, introducerea informatiei in calculator(soft specializat), in care tehnicianul dentar suprapune informatiile oferite de analiza estetica digitala, urmand a modela virtual design-ul viitorilor dinti. Acest “wax-up” digital este printat cu ajutorul unei imprimante 3D detinuta de clinica noastra, putand a se realiza intr-un timp foarte scurt atat restaurarile provizorii, cat si cele finale.

Caz 1
Caz 2

Solicită o programare

Completează câmpurile alăturate și te contactăm în maximum 24 de ore.

Acest website folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. View more
Accept
Scroll to Top