Vă mulțumim!

Solicitare a fost trimisă cu succes! În curând veți fi contactat pentru a stabili toate detaliile necesare.

Control periodic

Pentru o sănătate orală corectă, pacientul trebuie să se prezinte la 4-6 luni la un control periodic, pentru verificarea statusului dentar.

Estetică dentară

Zâmbetul este un element important al integrării fiecăruia în societate. Pentru niște rezultate estetice și predictibile, inițial trebuie să realizăm o analiză estetică.

Albire profesională

În situația în care se doresc dinți mai albi, îndepărtarea petelor și colorațiilor dentare, în mod profesional și într-un mediu controlat, specialiștii Ardental utilizează geluri profesionale.

Ortodonție

Stomatologia estetică conservatoare, fără compromis, prin îndreptarea dinților cu gutiera INMAN ALIGNER a devenit o opțiune excelentă, tot mai des solicitată în cabinetele specializate.

Implant dentar

Implanturile dentare pot fi cea mai bună alegere pentru lipsa dinților – se simt și arată exact că și dinții naturali.

PRF

PRF (Platelet Rich Fibrin) este o matrice autologa de fibrină bogată în trombocite și factori de creștere, obținută dintr-o probă de sânge a pacientului, recoltată în timpul procedurii chirurgicale.

Protetică dentară

Prin intervenții de protetică dentară se restabilește integritatea dentară afectată de leziuni sau degradare, folosind lucrarea protetică – proteză dentară – fixa sau mobilă, fațetele dentare, coroanele dentare, incrustațiile sau punțile dentare.

Reabilitare orală

Este un proces de anvergură și de durată care vă restaura într-un mod corect alte lucrări protetice vechi realizate defectuos, lipsă unuia sau a mai multor dinți, sau orice altă uzură a dinților naturali restanți.

Atunci când pacientul sună la recepție pentru o programare, atât pentru o urgență stomatologică, cât și pentru un consult, facem tot posibilul pentru a reuși să îl programăm în cel mai scurt timp posibil la medicul dorit sau, dacă nu este specificat un anume medic, pacientul vă fi preluat de primul medic disponibil.

 

(0771) 582 416

Acest website folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. View more
Accept
Scroll to Top