Indreptarea dintilor cu gutiera INMAN ALIGNER

Gutiera ortodontica Inman Aligner poate fi utilizata pentru a indrepta dintii anteriori rapid, in siguranta si in mod predictibil.

Stomatologia estetica conservatoare, fara compromis, a devenit o optiune excelenta:

  • Tratament rapid 6-18 saptamani
  • Rezultate exceptionale cu un singur aparat
  • Ideal pentru a alinia dintii anteriori aglomerati sau proeminenti
  • Poate fi indepartat si introdus la fel de usor ca un dispozitiv de retinere
  • Tratament independent sau inainte de tratamentul protetic, pentru a obtine un rezultat minim invaziv.

Inman Aligner este un aparat revolutionar, descris ca „legatura lipsa” dintre stomatologia estetica si ortodontie, care poate misca dintii din regiunea anterioara predictibil, in siguranta si rapid!

Inman Aligner are arcuri de spirala cu nichel Titan care alimenteaza doua arcuri de aliniere care se opun usor reciproc, ghidand dintii in noua lor pozitie. Aceste forte blande sunt active pe o gama foarte mare de miscare, motiv pentru care Inman Aligner functioneaza atat de repede.  Imaginea de mai jos arata efectul de strangere a celor doua arcuri aliniere pe dintii fata. Arcul interior se impinge in fata, in timp ce arcul exterior se trage inapoi pe dintii frontali.  Aceste forte permit miscari previzibile de rotatie, proeminenta si retroclinare.  Cat dureaza tratamentul cu Inman Aligner?  Majoritatea cazurilor se completeaza in 6-18 saptamani, in functie de complexitatea cazului.

La fel ca in cazul altor tratamente ortodontice, dupa finalizarea tratamentului cu Inman Aligner, se recomanda solidarizarea dintilor pe viata, pentru a preveni recidiva. Solidarizarea poate avea forma unei contentii, sau a unei gutiere Essix.