Ortodonție

Îndreptarea dinților cu gutieră INMAN ALIGNER

Gutieră ortodontică Inman Aligner poate fi utilizată pentru a îndreptă dinții anteriori rapid, în siguranță și în mod predictibil.

Stomatologia estetică conservatoare, fară compromis, a devenit o opțiune excelență:

Tratament rapid 6-18 săptămâni
Rezultate excepționale cu un singur aparat
Ideal pentru a alinia dinții anteriori aglomerați sau proeminenți
Poate fi îndepărtat și introdus la fel de ușor că un dispozitiv de reținere
Tratament independent sau înainte de tratamentul protetic, pentru a obține un rezultat minim invaziv.

Inman Aligner este un aparat revoluționar, descris că „legătură lipsă” dintre stomatologia estetica și ortodonție, care poate mișca dinții din regiunea anterioară predictibil, în siguranță și rapid!

Inman Aligner are arcuri de spirală cu nichel Titan care alimentează două arcuri de aliniere care se opun ușor reciproc, ghidând dinții în noua lor poziție. Aceste forte blânde sunt active pe o gamă foarte mare de mișcare, motiv pentru care Inman Aligner funcționează atât de repede. Imaginea de mai jos arată efectul de strângere a celor două arcuri aliniere pe dinții față. Arcul interior se împinge în față, în timp ce arcul exterior se trage înapoi pe dinții frontali. Aceste forțe permit mișcări previzibile de rotație, proeminentă și retroclinare. Cât durează tratamentul cu Inman Aligner? Majoritatea cazurilor se completează în 6-18 săptămâni, în funcție de complexitatea cazului.

La fel că în cazul altor tratamente ortodontice, după finalizarea tratamentului cu Inman Aligner, se recomandă solidarizarea dinților pe viață, pentru a preveni recidiva. Solidarizarea poate avea forma unei contenții, sau a unei gutiere Essix.

Solicită o programare

Completează câmpurile alăturate și te contactăm în maximum 24 de ore.

Acest website folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. View more
Accept
Scroll to Top