Protetică dentară

Protetica dentara fixa este o ramura a proteticii dentare care se ocupa cu inlocuirea dintilor cu substitute artificiale care se fixeaza la dintii sau stalpii implantari.

In clinica Ardental pacientii pot beneficia de tratamente protetice de genul coroanelor de invelis pe dinti si implanturi dentare, fatetelor dentare (cu si fara preparatie), dar si a incrustatiilor.

Dintre materialele utilizate in protetica dentara amintim cele integral ceramice, metalo-ceramice, metalo-compozite. Materialele ideale in zona de interes estetic sunt cele integral ceramice, pentru o integrare biologica si estetica excelenta. Datorita acestora se pot realiza legaturi chimice (adezive) intre dinte si lucrare. Astfel cantitatea de tesut dur dentar este conservata la maxim, slefuirea (preparatia) dentara fiind minim invaziva.

In cadrul clinicii noastre, pentru a fixa corect adeziv restaurarile dentare, se utilizeaza in mod exclusiv, pentru fiecare pacient, diga dentara.

Protetica dentara mobila/mobilizabila este adeseori tratamentul situatiilor in care pacientul mai prezinta doar cativa dinti pe arcada, sau chiar niciunul (edentatie subtotala sau totala). In cadrul clinicii noastre puteti beneficia de proteze dentare mobile si mobilizabile pe dinti si implanturi dentare.

Impreuna cu medicul curant veti alege cea mai buna optiune de tratament pentru dumneavoastra!

Solicită o programare

Completează câmpurile alăturate și te contactăm în maximum 24 de ore.

Acest website folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. View more
Accept
Scroll to Top