Reabilitare orală completă

In situatia in care pacientul se prezinta in clinica noastra cu o patologie orala variata, medicul ii va indica o restaurare de mare amploare a cavitatii bucale. Se incepe prin analiza riguroasa a cazului clinic si prin a i se explica pacientului statusul actual si complexitatea cazului. Acesta trebuie sa inteleaga faptul ca problema sa nu poate fi tratata partial, doar prin realizarea unor lucrari dentare segmentare, deoarece acest lucru poate duce la distrugerea lor, prin malocluzii si alte infectii netratate din celelalte zone.

Inaintea realizarii restaurarilor protetice, pacientul trebuie sa urmeze o serie de etape preprotetice indicate de catre medic: igienizare profesionala, asanarea campului protetic prin extractia dintilor irecuperabili, tratamente endodontice si retratamente endodontice incorect realizate, indepartarea proceselor carioase si schimbarea obturatiilor vechi, inserarea de implanturi dentare.

Solicită o programare

Completează câmpurile alăturate și te contactăm în maximum 24 de ore.

Acest website folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. View more
Accept
Scroll to Top